Vintager.ro

Ce înseamnă?

Tu ne aduci/trimiți hainele, iar noi le vindem în magazinul nostru fizic/online. Prețul va fi stabilit de comun acord, în funcție de fiecare produs.

De ce de comun acord?

Pentru că e posibil să supraestimezi sau să subestimezi un produs. La fel se poate întâmpla și în cazul nostru, iar stabilirea prețului împreună ne va ajuta să alegem cea mai bună variantă.

Din prețul stabilit împreună tu vei primi 50%, în momentul în care produsul se va vinde. Te scăpăm de tot procesul de vânzare: pozat produsele, postat pe diverse platforme de vânzări, discuții interminabile cu oameni care nu cumpără, căutarea unei firme de curierat, colete neridicate care în final sunt doar un cost în plus pentru tine și lista poate continua de la caz la caz.

Ne ocupăm noi de tot, tu doar le aduci la noi și primești banii când produsele sunt vândute.

Condiții:

Pentru a vinde în regim de consignație, trebuie să fii persoană fizică (firmele PFA, SRL, II) nu sunt acceptate.

Acceptăm doar articole de la branduri de lux, cum ar fi Gucci, Versace, Balenciaga, D&G etc (exclus Bershka, Zara, H&M, Adidas, Nike, Puma etc)

Articolele trebuie să fie autentice (nu vom accepta articole fake)

Articolele trebuie să fie într-o stare foarte bună (fără urme de uzură vizibile)

Pași

 1. Pregătește hainele (asigură-te că sunt originale)
 2. Pentru un proces cât mai rapid și fluid, scrie-ne un mesaj pe Instagram, în care ne trimiți poze cu toate produsele. Dacă nu ai Instagram, scrie-ne pe email la vinager.ro@gmail.com
 3. Dacă am stabilit că articolele tale sunt eligibile pentru a fi vândute la noi, vom stabili în continuare prețul
 4. Dacă ești din Cluj, le vei aduce personal la magazinul nostru (după ce am confirmat în prealabil că produsele sunt eligibile), vei semna un contract de consignație și ne vei oferi contul bancar în care dorești să îți fie trimiși banii în urma vânzării. Dacă nu ești din Cluj, îți vom trimite contractul în format electronic, pe care îl vei printa + semna și îl vei trimite împreună cu hainele prin curier.
 5. Primești banii pe card fără să faci nimic altceva!

 • Vintager Retro Vibes SRL este răspunzător de produsele predate. Dacă acestea se uzează, Vintager Retro Vibes SRL se obligă să despăgubească consignantul.
 • Consignatarul va verifica amănunțit fiecare produs adus la Vintager Retro Vibes SRL și va aduce la cunoștință consignatarului (Vintager Retro Vibes SRL) dacă produsele au defecte sau incertitudinea cu privire la autenticitatea produsului
 • Consignatarul (Vintager Retro Vibes SRL) își rezervă dreptul de a refuza orice produs nu e autentic sau nu îndeplinește condițiile prestabilite
 • Consignatarul (Vintager Retro Vibes SRL) își rezervă dreptul de a refuza produsele despre care nu a fost anunțat în prealabil
 • Consignatarul va primit 50% din prețul produsului la achiziția acestuia
 • Consignantul va primit 50% din prețul produsului la achiziția acestuia
 • NU se aplică taxe suplimentare pentru consignant
 • Consignantul este răspunzător pentru livrarea produselor către consignatar și pentru preluarea lor în cazul în care acestea au fost refuzate / perioada s-a încheiat și produsul nu s-a vândut / dorește să își ia produsele / consignatarul îi solicită să prea înapoi produsele
 • Consignatarul va confirma primirea produselor după verificarea lor, în cazul în care ele au fost trimise prin curier. Consignatarul nu își asumă răspunderea pentru livrarea produselor de la consignant până la consignatar. Consignantul nu va fi despăgubit pentru produsele pe care consignatarul afirmă că le-a trimis, dar nu au ajuns la consignatar. Pentru evitarea unor astfel de situații vă recomandăm predarea personală a hainelor pentru a face împreună o listă cu produsele.
 • Consignantul are dreptul de a-și prelua înapoi produsele, fără obligația de a invoca vreun motiv și fără a fi taxat, cu preaviz de 14 zile.
 • Consignatarul are dreptul de a înapoia produsele consignantului, cu invocarea motivului, fără preaviz, în aceeași stare în care au fost predate de către consignant (fără alte urme de uzură)
 • Consignatarul (Vintager Retro Vibes SRL) va vira banii către toți consignanții a căror produse au fost vândute. ) Consignatarul va vira în contul bancar ai consignantului (contul bancar regăsit mai jos) la finalul fiecărei luni banii care reprezintă 50% din contravaloarea produselor vândute în luna respectivă, dar nu mai devreme de 14 zile de la trimiterea coletelor online (întrucât clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la realizarea unei comenzi online pe vintager.ro) Exemplu: pe data pe 30 a lunii iulie, consignantul va primi banii pentru produsele vândute în perioada 15 iunie – 15 iulie (motiv: în perioada 16-30 iulie clienții încă mai au drept de retur conform legislației UE, iar produsele respective nu sunt considerate ca fiind vândute până la încheierea perioadei de 14 zile de drept de retur a clientului)