Tony Awards

Broadway este un loc renumit pentru strălucirea sa, așa că nu este de mirare că premiile Tony Awards au un covor roșu la fel de teatral. La evenimentul ,plin de vedete, care celebrează cele mai bune musicaluri și piese de teatru, celebritățile au ridicat nivelul de eleganță și au optat pentru ansambluri formale care au cerut propria lor scenă. Rochia lungă până la podea a fost reimaginată în mai multe moduri diferite, multe vedete alegând finisaje moderne, care au dat o notă amuzantă, dar sofisticată, siluetelor atemporale.

De exemplu, Cynthia Erivo într-o rochie albă Giambattista Valli Haute Couture, care a venit cu o talie accentuată și o pelerină cu glugă încorporată. Creația a oferit exact cantitatea potrivită de dramatism. La fel ca și rochia roz Gucci a Jessicăi Chastain, care a imitat-o pe Jessica Rabbit, cu un decolteu degajat de umeri. Chiar și rochiile de tip LBD au strălucit în această seară: Ariana DeBose a strălucit (la propriu) într-o rochie Boss cu paiete, în timp ce Ruth Negga a optat pentru un decolteu în V în rochia sa Armani Privé, cu o suprapunere de cristal.

Bărbații din această seară și-au ținut locul. Vedete precum Jeremy Pop în Louis Vuitton și Andrew Garfield în Tom Ford au purtat costume ascuțite, croite la perfecție. Îmbrăcat într-un costum alb-negru cu margele de Bode, Utkarsh Ambudkar a adus un omagiu regilor și reginelor de perle – o tradiție din clasa muncitoare londoneză, în care bărbații sau femeile se îmbracă în negru acoperit cu nasturi de perle, pentru a strânge bani în scopuri caritabile. Acest tip de detalii neașteptate au făcut din Tonys un adevărat spectacol de modă care a fost văzut în această seară.

Mai jos, mai multe dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la ediția 2022 a Premiilor Tony.