Tendința stilului surf – fără a fi nevoie de placă

Poate că este vorba de revenirea modei Y2K sau de fenomenul emisiunii de succes de anul trecut de la HBO, The White Lotus, dar stilul tropical inspirat de surf este în plină expansiune. Fie că aveți planuri mari de vacanță la destinație sau pur și simplu veți face plajă în confortul propriei curți în această vară, veți dori cu siguranță să vă insuflați în garderoba dvs. un pic de stil de surf.

Preluând inspirația de pe podium, am văzut imprimeuri de inspirație retro pe piese separate din plasă la Anna Sui, combinate cu croșetat. La Coperni, cămășile Cabana au fost asortate cu pantaloni scurți, largi și joase, și cu bikini mici, pentru o atmosferă californiană fără efort. Și spectacolul lui Isabel Marant a fost infuzat cu culori îmbibate de soare și imprimeuri în bloc, cu un moment de stilizare remarcabil sub forma unui top de bikini cu bretele suprapuse peste un tricou supradimensionat și pantaloni scurți din nailon.

Este ușor să obțineți acest look. Rămâneți la categoriile de bază și la culorile și imprimeurile care stimulează starea de spirit și pe care veți dori să le folosiți de nenumărate ori. Cămășile de tabără te vor duce de la plajă la stradă, bikinii împodobiți cu imprimeuri de hibiscus inspirate de anii ’00 vor fi actualizarea ta indispensabilă pentru înot, și nu uita de întoarcerea la modă a șlapilor și a bijuteriilor de plajă! Mai jos, consultați toate piesele pentru a obține look-ul surf style în această vară.