3 tipuri de rochii must-have

Vremea mai caldă este în mod oficial la orizont, ceea ce înseamnă că este oficial sezonul rochiilor. Desigur, rochiile pot fi purtate pe tot parcursul anului, dar nimic nu se compară cu purtarea rochiilor preferate la temperaturi ușoare, aerisite și blânde. Vă dați seama că sunt mai mult decât pregătită să-mi pun deoparte paltoanele grele, cizmele rezistente la condițiile meteo și eșarfele? Orice pentru a schimba straturile grele cu piese mai ușoare.

Fie că înclinați spre rochii minimaliste, opțiuni obraznice care arată puțină piele sau imprimeuri izbitoare, frumusețea rochiilor este că există ceva pentru fiecare stil personal. Opțiunile nesfârșite de încălțăminte disponibile pentru asortare le fac și mai versatile. Sandale cu bretele, adidași șic și multe altele sunt toate pe masă. Practic, rochiile sunt piese “one-and-done” care fac să fie foarte ușor să te pregătești.

Pentru sezonul care urmează, există trei stiluri de rochii în special care îmi atrag atenția. Derulați mai departe pentru a parcurge favoritele mele ale momentului.

1.Ribbed

Rochiile ribbed au un moment important în acest sezon, iar eu sunt aici pentru asta. De la siluetele cu forme până la cele supradimensionate, există o opțiune pentru fiecare stil personal.

2. Decupaje

Rochiile decupate au un moment important și nu e de mirare de ce. Poate că multe au ezitat să poarte piesele mai revelatoare în trecut, dar, în ultima vreme, designerii au adus un stil cu un efort sporit.

3.Print-uri

Rochiile cu imprimeuri îndrăznețe nu sunt o noutate, dar cele mai recente versiuni au mâneci accentuate , croieli vaporoase și alte detalii care atrag atenția și care au un impact puternic.