It’s all about festival looks

După o pauză de doi ani, din cauza pandemiei, sezonul festivalurilor se apropie cu rapiditate. În America s-a ținut, deja, cel mai mare festival de muzică, numit “Coachella”. De acolo pornesc cele mai multe trend-uri, mai ales în materie de fashion. It’s all about festival looks.

La noi în țară, cele mai mari festivaluri, precum: Untold, ElectricCastle și Neversea sunt o ocazie perfectă pentru a-ți prezenta outfit-urile pe care ai dorit să le porți tot anul, dar nu ai avut unde. Extravagante, minimaliste sau lejere, prin aceste ținute te poți exprima liber și să te deosebești prin mulțime.

Dacă te simți în pană de idei sau ai nevoie de inspirație, am ales trei look-uri diferite, dar de impact în funcție de festivalul la care vrei să mergi.

ElectricCastle looks

Se știe că acest festival este cunoscut pentru ploaia ce vine odată cu el. Din cauza aceasta cea mai bună alegere e un outfit impermeabil. Poți opta pentru o jachetă colorată, retro, cu glugă ascunsă, care poate fi purtată oversized. Nu ar trebui să-ți lipsească o pereche de încălțări pe care o poți purta sunt bocancii, pe care îi poți asorta cu o pereche de biker shorts animal print sau simpli, negri și un top simplu. Pentru când se lasă seara, și frigul își face simțită prezența o geacă cu un aer funky-fresh este perfectă.

CLICK AICI pentru jacheta vintage crazy print

Untold looks

Este cel mai mare festival din România, iar ținutele prezentate sunt mai excentrice. Pentru a ieși în evidență am ales compleurile redesigned by Vintager. Articolele acestea sunt 100% unice, realizate din sacouri vintage. În același timp, vă recomandăm și compleuri colorate, florale, cu print floral, perfecte pentru vară. Sunt compuse din corset cu cupe, care poate fi purtat cu umerii goi sau normal și pantaloni lungi, vaporoși și versatili.

Neversea looks

Este festivalul unde o ținută lejeră, dar chic se potrivește cel mai bine. Fiind ținut pe o plajă, iar nisipul și apa te limitează când vine vorba de vestimentație, un costum de baie excentric, accesorizat cu articole mesh oferă vibe-ul potrivit, iar ca încălțări, o pereche de sandale sau niște cizme lungi dintr-un material subțire sunt alegerea perfectă. Trebuie să și dansezi, așa-i?

Acestea sunt ținutele propuse de noi și sperăm să vă fie de ajutor. Nu uitați să purtați ceea ce vă face să vă simțiți bine, ceea ce vi se potrivește și vă recomandăm să alegeți mereu sustenabil, go have fun!! 😄 It’s all about you and your festival looks!