MTV MOVIE & TV AWARDS 2022

Fusta mini strălucitoare a lui Sydnee Sweeney, costumul roz al Lanei Condor, rochia cu corset a lui Megan Stalter – acestea sunt doar câteva dintre hainele îndrăznețe care au apărut pe covorul roșu al ediției 2022 a MTV Movie & TV Awards.

Vedetele au sosit la Barker Hangar din Santa Monica, California, îmbrăcate pentru a impresiona în momentul în care ceremonia a început. Mulți au păstrat lumina și luminozitatea pentru spectacolul de premiere, care este cunoscut pentru categoriile sale ușoare, cum ar fi Cel mai bun sărut și Cel mai bun personaj negativ. Iar în acest an, rețeaua a adăugat două noi premii, Best Song și Here for the Hookup.

Alții au optat pentru un farmec total, cum ar fi icoana globală Jennifer Lopez. Actrița și artista va fi onorată cu Premiul Generației, care celebrează un talent singular ale cărui contribuții la film și televiziune au făcut din el un nume cunoscut. Așadar, defilați mai departe pentru a vedea toate look-urile noastre preferate de la ediția 2022 a MTV Movie & TV Awards.