Couple goals outfits

Se spune că partenerii care se antrenează împreună, rămân împreună. Cuplurile care poartă outfit-uri matchy sunt cele care au toată atenția noastră. Este admirabil modul în care, fără a face eforturi si gesturi grandioase, reușesc să își comunice dragostea unul pentru celălalt într-un mod subtil. Outfit-urile asortate sunt acum un instrument pe măsură pentru a comunica dragostea eternă, tendința ajungând de la îndrăgostiții obișnuiți până la cele mai mari vedete.

In continuare, am de gand sa va prezint trei tinute asortate in functie de cateva evenimente din contexte diferite.

Festival/Party looks

Chiar dacă aceste două outfit-uri nu au un element comun bine definit, culorile, vibe-ul si stilul se completează de minune. Extravaganța transmisă de către modelul masculin prin această salopetă accesorizată cu o pereche de ochelari de tip constructor se potrivește perfect cu animal print-ul propus de către modelul feminin. Aceste doua outfit-uri prezintă un stil fresh, numai bun de festivaluri sau petreceri.

Eveniment cultural-Teatru/Cină

Negrul este cea mai sigură culoare pe care o poți purta pentru a arăta elegant. Aceste două ținute se armonizează perfect si se află într-un echilibru compozițional desăvârșit. Simplitatea lor conferă un aer îngrijit și grațios, ideal pentru o seară la teatru sau o cină cu familia. La fel cum spunea Coco Channel “Simplicity is the keynote of all true elegance.”

Nightout

Cel mai bun mod în care poți să îți dai un boost de confidence, mai ales când nu te poți decide ce să porți este să creezi un outfit pe baza unei geci de piele. Niciodată nu te vei simți mai cool. Cele două ținute propuse sunt excelente pentru o ieșire în oraș cu prietenii, dar totusi si pentru un concert. Versatilitatea și felul în care se completeză aceste două outfit-uri reprezintă cu adevărat expresia “couple goals”.

Sper că ținutele propuse să fie o sursă de inspirație , dar să nu uitați că regula nr.1 în fashion este să porți orice vrei și orice îți place pentru că atât timp cât te șimți încrezător, vei arăta mereu bine.