Rochiile CUT-OUT

Suntem pe cale să te inaugurăm într-una dintre cele mai mari tendințe vestimentare ale sezonului.
Rochiile cut-out, care arată pielea, au devenit mult râvnita piesă statement a verii de la revenirea rochiilor decupate în primăvara și vara anului 2020. Tendința datează din anii ’60, Diana Rigg purtând infama salopetă decupată în The Avengers. Apoi, s-a canalizat în anii ’90 ca o completare jucăușă a rochiilor liberale și alunecoase.

Ceea ce a reapărut pe podium ca un look editorial este acum pe site-urile de cumparaturi online ca o abordare proaspătă a ținutelor de vară și de seară. Fie că este vorba de spatele mai jos decât media, de găurile laterale perforate sau de detaliile cu gaură de cheie aliniate central, nu poți scăpa de prevalența decupajelor. Designul aduce un aspect incisiv rochiilor cochete și transformă ținutele tipice de vară în stiluri contemporane cu una sau două simple perforații. Nu există nici o mărime unică pentru toate. Tendința de decupaj vine într-o multitudine de variante – de la crăpături abia vizibile (nu mai late decât o curea de sutien) la panouri laterale expuse și găuri în formă de O, cusute în rochii încărcate de material.

Poate că este o tendință dominantă, dar cred că vom reveni asupra acestei conversații în vara anului 2023. Continuați să derulați pentru a vedea cele mai frumoase rochii decupate.