3 culori in mega trend

A fost o iarnă mohorâtă urmată de o primăvară rece, ceea ce înseamnă că ne-am petrecut majoritatea lunilor trecute îmbrăcându-ne pentru confort mai degrabă decât pentru plăcere. Între episoadele de ploaie și scăderile imprevizibile ale temperaturii, a fost mai ușor să ne îmbrăcăm în tricouri confortabile, pentru a ne pregăti pentru următoarea schimbare majoră a vremii. Dar vestea bună este că, precum o pauză în nori, vara se apropie și aduce cu ea zile mai lungi, cer însorit și un calendar social care se umple constant și care vă va cere să vă ștergeți praful de pe pantofii de petrecere.

Pentru a sărbători noul anotimp vine un strop de tonuri de curcubeu. În timp ce ne deschidem dulapurile și începem să planificăm cu optimism ținutele pentru ocazii fabuloase precum nunțile, vacanțele și petrecerile, ne propunem să ne îmbrăcăm în funcție de cum ne simțim – cu bucurie. Încercarea culorilor îndrăznețe și strălucitoare vă poate reîmprospăta instantaneu look-ul (și starea de spirit), așa că, în locul bazelor monocrome pe care am ajuns să ne bazăm, luați acest lucru ca pe un semn pentru a îmbrăca cea mai strălucitoare ținută pe care o puteți găsi.

1.Portocaliu

O nuanță însorită, californiană, care adaugă o doză de vitamina chic proaspăt stoarsă în garderoba ta, este cea mai eficientă modalitate de a învinge tristețea și de a contracara cerul cenușiu. Această culoare care ridică tenul este un stimulent instantaneu al dispoziției – credeți-mă. Să o porți este modul perfect de a-ți începe ziua.

2.Verde

Verdele s-a bucurat de o renaștere în ultima vreme, de la salvia discretă până la fisticul pastelat de primăvară (cu puțin kaki aruncat pentru o măsură bună). Dar începem să îmbrățișăm pe deplin ideea de verde strălucitor. Este imposibil să ignori verdele măr care a dominat podiumul în ultimii doi ani. Singurul mod de a le depăși? Să mărim vibrația cu textură, strălucire și detalii neașteptate.

https://www.vintager.ro/product/fusta-lime-plt-m/

3.Roz

Dacă ați crezut că “drăguț în roz” înseamnă nuanțe de fard de obraz moi și roz, mai gândiți-vă o dată. Vara aceasta necesită o nuanță impunătoare de fuchsia fierbinte, care nu este pentru cei care nu se dau în vânt. În schimb, este o culoare la fel de îndrăzneață și neînfricată ca și persoana care o poartă.