Tendințe colecția primăvară/vară 2022 -Costume de baie

Când Chanel a debutat colecția primăvară/vară 2022, toți iubitorii de modă și-au pus munca de zi cu zi în așteptare și s-au pregătit rapid să urmărească magia .Acesta este întotdeauna spectacolul pe care nimeni nu vrea să îl rateze, deoarece noile tendințe sunt garantate să apară în fața ochilor tăi. Modelele se plimbă cu încredere prin culise, așteptând ca show-ul să înceapă. Când, în cele din urmă, se îndreaptă spre podium, există ceva care pare diferit. Spre deosebire de spectacolele de modă recente, privim modelele cum se plimbă pe podium cu un plus de vigoare – se plimbă cu un picior în fața celuilalt înainte de a ajunge în cele din urmă la capătul podiumului, care era înconjurat de fotografi, și de a poza.

Intenția a fost de a remarca energia și magia care se manifestau la prezentările de modă din anii 1980. Prima tendință de înot pe care o veți găsi mai jos mi-a atras atenția exact în momentul în care am făcut această conexiune. Încrederea pe care o avea modelul în timp ce îl purta a făcut ca acel look specific să devină un moment de modă viral. Cu toții am înțeles rapid mesajul. Costumul de baie s-a întors și este mai mare ca niciodată. Au trecut câteva sezoane de când nu am mai văzut costume de baie pe podium la un brand precum Chanel și a fost o surpriză.

Ne doresc tuturor ca aceste noi costume de baie și tendințe incitante să ne ajute să radiem aceeași cantitate de încredere care m-a dat pe spate în timp ce urmăream spectacolul.
Pentru a obține look-ul, gândiți-vă la extra. Costumele de baie cu caracteristici amuzante adăugate, cum ar fi curelele și accesoriile premiate.

Scufundă-te în distracție cumpărând tendințele de mai jos în materie de costume de baie pe care le-am observat pe podium și pe care îți sugerez să le cumperi acum, înainte ca toată lumea să se prindă. Acest sentiment de vară începe acum.

1. Curele

Costumele de baie cu centură nu sunt o revelație, dar există o actualizare care trebuie împărtășită. Ceea ce pare a fi similar cu curelele reale a înfrumusețat aceste piese pe toate podiumurile. Vă garantez că veți vedea asta pe plajă în câțiva ani, așa că de ce să nu fiți primii care fac pasul?

2.Decupaje

Decupajele sunt tendința modei de care nu ne mai săturăm. Faceți ca orice top plictisitor să nu mai fie atât de plictisitor când adăugați decupajele potrivite, nu? Ei bine, același lucru se aplică și la costumele de baie.

3. Auriu

Dragostea pentru bijuteriile îndrăznețe din aur a ajuns și în domeniul costumelor de baie, într-un mod foarte luxos. Piesele aurii care par similare colierului dvs. preferat țin laolaltă costumele de baie și înfrumusețează și corpul.